İSTANBUL / KAĞITHANE - Avrupa Konutları Çamlıvadi İlkokulu

Nis

Okulumuz Kağıthane ilçe ve bölge birinciliklerinden sonra  İstanbul Pendik Hezarfen MTAL de yapılan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Sek Sek minik karma 2017 -2018 grubunda İstanbul İl Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve takımı çalıştıran Öğretmenimiz Nermin ALTIN'ı tebrik ederiz.

Mrt

"Keşfetistanbul Okul Öncesi Eğitim Dergisi ve İlkokul Matematik Koridoru Tanıtım Programı", İl Müdürümüz Murat Mücahit Yentür'ün teşrifleriyle Kağıthane Avrupa Konutları Çamlıvadi İlkokulu'nda gerçekleşti."

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Kapanış İlçe Töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, Avrupa Konutları Çamlı Vadi İlkokulu ile Özel Eğitim Uygulama Okulu açılış törenine katıldı.

Ekm

İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL okulumuzu ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında okul yönetiminden bilgi aldı. Daha sonrasında sınıflarımızı gezen sayın valimiz öğrencilerle de bir araya gelerek sohbet etti. Sayın Valimize ziyaretleri boyunca Kağıthane Kaymakamımız Sayın Niyazi ERTEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekariya POSTACI eşlik etti.